Yndlings legetøj

tegne

Der er virkeligt begyndt at ske noget med Lille K’s udvikling når han leger. Han kan nu i en alder af to år lege længe med sig selv. Han finder på små rolle lege og jeg stor nyder virkeliget at se med fra sidelinjen. Det er en fantastisk udvikling og jeg kan ikke lade være med at smile over hans indlevelse mellem ham og hans legetøj. Selv når han tegner fine små tegninger er det ikke kun med et væld af farver, men der bliver både malet fisk, flyvemaskiner, traktorer og babyer som kan snakke med hinanden.

Her den anden dag, hvor vi sad og spiste aftensmad, havde jeg fundet en vådserviet frem til at tørre mund og fingre med. Pludselig blev vådservietten til et lille spøgelse og han spurgte om han ikke nok måtte få en mere fordi det skulle være faren. I virkeligheden skal der slet ikke så meget til før at hans fantasi finder på en lille leg.

Lille K har ikke et særligt stort værelse og derfor passer vi også en anelse på med ikke at fylde det med alt for meget legetøj – det skal være et rart sted at være, og der skal være ro til at kunne falde i søvn om aftenen.

 

lego

Noget af det han holder allermest af at lege med er hans LEGO Duplo. Han kan nemt, oftest sammen med sin far få flere timer med at bygge en zoologisk have eller lave en togbane. Mange gange hjælper det lige at sætte ham i gang med legen og bare være til stede og herefter finder han selv på den ene søde leg efter den anden.

 

briokøkken

minikøkken

Et andet sted han kan tilbringe meget tid er foran hans lille minikøkken. Der bliver lavet rigtigt meget mad her, der bliver serveret rigtigt meget mad og der bliver ”spist” rigtigt meget mad. Jeg bliver oprigtigt glad når jeg ser hans glæde ved at finde på små retter og tilberede og derefter spørge om man vil smage. Det er tydeligt at mærke at han ofte er med ude i det virkelige køkken.

 

børne klaver

Om aftenen giver han ofte en glædelig symfoni på det lille klaver. Han elsker musik, sang og dans og jeg har planer om at vi efter sommeren skal begynde til noget rytmik.

 

IMG_7715

Hver aften læser vi en godnat historie og får han selv lov at vælge, læser vi næsten altid en af Mimbo Jimbo bøgerne.

 

/Line

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *