Wraps med torskenuggets, spidskål og kapersdressing.

Wraps med sprøde torskenuggets lavet i ovnen, en syrlig limemarineret spidskål og en lækker kapersdressing.

 

Herhjemme er både store og små ret vilde med wraps til aftensmad (- eller som frokost på madpakken). Når Esther selv får lov at vælge fyld og være med til rulle sin wrap, spiser hun ofte langt mere end hun plejer, og som forældre til et meget småt spisende barn, gør vi alt for at gøre maden spændende og interessant.
Disse wraps fyldte vi med lækre sprøde torskenuggets lavet i ovnen, en dejlig syrlig lime marineret (rød) spidskål og en lækker cremet kapersmayo. I Esthers wraps var der også tilføjet tomater og majs, da hun elsker begge dele.

 

Wraps med torskenuggets, spidskål og kapersdressing.
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
Antal personer: 2-4
Ingredienser
  • Wraps - jeg brugte änglemarks fuldkorns tortilla
  • Torskenuggets
  • 300 g torskefilet
  • 1 æg
  • Rasp
  • Mel
  • Salt og peber
  • Lime marineret spidskål
  • 1 lille spidskål (vi brugte et rødt spidskål, for den flotte farves skyld)
  • 1 Lime
  • Salt og peber
  • Kapersdressing:
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche (eller skyr)
  • 2 store spsk finthakket kapers
  • 1 spsk æblecidereddike
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Skær din torskefilet i Mindre stykker
  2. Rul dine torskenuggets i mel, æg og slut af med rasp blandet med salt og peber.
  3. Kom dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Vend dem evt. Undervejs.
  4. Rør cremefraiche og Mayo sammen i en skål.
  5. Tilføj æblecidereddike og fint hakket kapers og smag til sidst til med salt og peber
  6. Snit spidskålen fint, og mariner med limesaft, salt og peber.
  7. Lun dine wraps i ovnen, smør dem med kapersdressing og fyld godt med spidskål og sprøde torskenuggets i. Velbekomme 🙂

 

 

/Josefine

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate this recipe: