Wilmas Barnedåb

I søndags holdte vi Barnedåb for Wilma – og sikke en skøn dag!

En lille hyggelig og intim barnedåb, som startede i Egebæksvang kirke og sluttede på Cafe Hammermøllen med brunch og hjemmebagt dåbskage sammmen med vores nærmeste familie.

Wilma var i familiens fine hvide dåbskjole (samme kjole som både Esther og Jesper også er døbt i), og med en fin lille kyse fra Oli Prik, som jeg købte dengang Esther blev døbt.

Esther havde fået en fin ny kjole med blå blomster fra Mads Nørgård, og Wilma blev efter kirken klædt i en matchende liberty sag fra Christina Rohde. De så simpelthen så yndige ud!

Line stod endnu engang Gudmor (selvfølgelig – jeg kunne slet ikke forestille mig en anden), og Jespers brødre og pigernes søde tanter stod fadder.

Vejret var fantastisk og efter brunchen, som vi nød i vores eget private lille lokale, rykkede vi udenfor, hvor vi spiste dåbskage og drak kaffe, mens ungerne legede og nogle gik tur rundt om søen.

Wilma blev forkælet med de fineste gaver, (bla. Et Dagmarkors, en Juniordyne, en rygsæk, verdens bedste Sophie La Giraffe, og en sød og personlig lille bog der handler om “dengang Wilma fik sit navn”. Hvis du lige står og mangler inspiration til gavekøb til en kommende barnedåb).

Nedenfor deler jeg lidt billeder fra dagen, og jeg lover også inden længe at dele opskriften på dåbskagen, hvis nogle skulle have interesse i det./Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *