Wilma 1 år

Wilma Evigglads 1 års fødselsdag.

I går fyldte Wilma 1 år! 1 år sammen med vores skønne glade lille pige. En ægte lille solstråle, der smiler fra morgen til aften og passer så perfekt ind i vores lille familie.

For 1 år siden mødte vi op på Hillerød – både Jesper, Esther og mig (ja, for det var selvfølgelig bare plukkeveer og falsk alarm igen, så Esther kunne lige så godt komme med), men 4 timer senere var Wilma født, og da vi vendte hjem igen, var det med Wilma på armen – og som en familie på fire. Vores egen helt perfekte firkløver!

Wilma stavrer nu rundt langs vægge og reoler og pludrer, hviner og griner. Hun kan allerede en masse ord – hvoraf yndlingsordet, Hej ofte kører på repeat det meste af dagen og gentages mindst 100 gange.
Hun er en temperamentsfuld lille dame, som ved hvad hun vil. Og så elsker hun at spise mad, at fjolle og hendes storesøster Esther – Ingen kan få hende til at lyse op som hende, og jeg elsker, elsker, elsker at se de to sammen. Tænk sig at være mor til to så fantastiske piger <3

Dagen i går blev fejret hjemme med en kæmpe bunke pandekager, varm kakao, lyserøde smoothies, brio togbane, fine pakker og masser af hygge.

 

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *