Weekend

udsigt

 

I lyset i alt det forfærdelige der er sket i Paris har vi brugt weekenden på at kramme lidt ekstra og nyde at vi har det så godt. Sådan en tragedie får mig til at føle mig endnu mere taknemmelig for min lille familie og jeg får lyst til at passe ekstra godt på den. Jeg kan ikke undgå at der sniger sig en lille frygt ind under huden på mig når sådan noget rammer – så tæt på.

 

Vi har naturligvis fulgt med i medierne, men det har kun været når Lille K ikke har været i nærheden. Heldigvis er han helt uvidende om den ondskab der finder sted ude i verden. Han er stadig for lille til at han skal inddrages og det har været helt rart at det meste af dagene er gået med at hygge om ham og derved får afledt tankerne.

 

I forbindelse med mit studie har jeg deltaget i et forløb der hed ’Slip din stress og øg din performance’, som har lært mig helt utroligt meget. Jeg erfarede, hvorledes jeg kan fokusere min opmærksomhed på vigtige opgaver eller andre gøremål fremfor bekymringer. At styre mine egne tanker således at negative tanker ikke tager over. Et meget givende forløb som jeg bruger i min hverdag og ikke kun i forbindelse med studiet. Netop i denne situation er de redskaber jeg har lært guld værd.

 

Weekenden blev brugt på lidt praktiske gøremål, et hyggeligt søsterbesøg, en lang gåtur med opsamling af efterårets brune blade til at lave en fin lille efterårskrans og flæskesteg med det hele hos Lille K’s oldeforældre. Alt i alt blev det en helt dejlig weekend.

efterårskrans

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *