Weekend

weekend Weekend helt uden planer.

 

Selvom Sankt Hans aften viste sig fra sin lidt våde side i går, havde vi en utrolig dejlig aften med bøffer på grill, sprøde salater, lækre lagkager og søde mennesker. Vi var i Nødebo, som er en hyggelig lille by ikke langt fra Fredensborg. Her fejrede vi både Sankt Hans og den sødeste studine som netop var blevet student. Vi havde en helt igennem dejlig aften og hyggen var helt i top til trods for vi midt under desserten måtte rykke indenfor og at bålet aldrig blev tændt.

 

Selvom vi var sent hjemme startede morgenen, som de fleste andre morgener, ganske tidligt. Lille K vågner omkring kl. 5 og synes bestemt ikke at han hverken kan eller vil sove mere. Hvordan lærer man dog børn at sove længe? Baby A er midt i et tigerspring og kræver mig lidt ekstra så jeg går og er en lille smule træt i disse dage. Derfor glæder jeg mig også til en weekend helt uden planer for vores lille firekløver.

 

Planen er at jeg lige om lidt går en lang tur med barnevognen og får afhentet pakker med gode udsalgsfund inden jeg henter Lille K hjem fra børnehaven så snart han vågner fra lur. Herefter skal vi bare hjem og hygge os. Han er i øvrigt helt fantastisk for tiden. Utrolig omsorgsfuld og kærlig overfor sin lillesøster, spørger om en million-milliard spørgsmål i timen (jeg kan langt fra svare på dem alle), synger og danser og kysser og krammer.

Jeg er vild med det!

Og selvom han er færdig med diverse tigerspring sker der lige i øjeblikket en helt masse med ham også, og jeg er så stolt over det lille menneske, som er så åben og nysgerrig på verden. Også selvom han tvinger os til at stå tidligt op!

 

Nu skinner solen så jeg vil smutte igen.

Rigtig god weekend.

 

/Line

1 thought on “Weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *