Vores bryllup i Skagen

Det er nu over en måned siden, at vi blev gift. Mand og Kone. Hinandens for evigt! Og det føles helt og aldeles fantastisk.

Lørdag den 16. september var en uforglemmelig dag og mere end hvad vi nogensinde havde drømt om. Helt perfekt.

Solen skinnede fra en skyfri himmel hele dagen, trods skybrud andre steder i Danmark. Vi havde samlet vores aller kæreste og nærmeste familie. Draget til det nordligste punkt i hele landet og forberedt en dag, helt i vores ånd.

Vi havde haft nogle travle dage op til bryllupsweekenden og min kjole var først færdig hos skrædderen dagen inden vi kørte til Skagen. Faktisk nåede jeg aldrig at prøve den efter at den var blevet lagt op, før jeg skulle have den på. Heldigvis passede den helt perfekt.

Imens vores gæster samlede sig i den gamle spisesal på Skagens Kunstmuseum fulgte min far til museet og ind i spisesalen, hvor vielsen fandt sted. Gæsterne på museet blev bedt om at vente udenfor og vi havde derfor rummet for os selv, hvilket gjorde det både enormt intimt og hygsomt. Jeg var spændt, men rolig – og havde bare lyst til at være sammen med min kommende mand, som jeg ikke havde set det meste af dagen fordi han spiste frokost på Brøndums Hotel, hvor han også gjorde sig klar.

Min faster, der arbejder som fotograf var så mega sød at forevige vores dag med skønne billeder. Vi har set dem igen og igen og vist dem frem til alle der har haft lyst til at se med.

Fortsættelse følger…

Nu er mindstemusen nemlig genopstået. Hun har det med lige at sove en lille time her om aftenen, for så at vågne op til dåd i et par timer. Lige som man selv er ved at være klar til at gå i seng.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *