Vietnamesiske forårsruller og hjemmelavet sesamdressing

gomadressing billede

Fingermad er en af mine yndlingsmåder at spise på. Hvad enten det er tapas eller som her den anden dag, hvor vi fik vietnamesiske forårsruller. Jeg synes det er så hyggeligt at sidde og lave sin mad ved bordet, mens man snakker om dagen der er gået og de oplevelser man har haft. Man forlænger lidt aftensmåltidet og jeg nyder på en måde mere maden. Disse vietnamesiske forårsruller fik vi med en hjemmelavet sesamdressing som også kaldes for gomadressing, og som smagte helt fantastisk.

Vi havde købt noget rispapir og  som fyld havde vi valgt at stege lidt kylling som var blevet vendt i teriyaki og nogle rejer der var marineret i lidt chili, hvidløg og citron. Hertil supplerede vi med salat, peberfrugt, sukkerærter og avocado.

Opskrift på sesamdressing

  • 25 g. sesamfrø
  • ½ fed hvidløg
  • 1 tesk. honning
  • 1 tesk. dijon sennep
  • 1 spsk. soya
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. citron

Rist sesamfrø på en varm pande til de bliver gyldne, pres hvidløget og kom det hele i en foodprocessor og blend det til en ensartet masse. Super nemt at lave og man får en skøn smagfuld sesamdressing der med sin nødde-agtige smag bidrager super godt til forårsrullerne.

 

Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *