Vi vandt ikke… MEN

KÆMPE, STORT OG HJERTELIGT TAK FOR ALLE JERES STEMMER I DANSKI’S BLOGGER-KONKURRENCE ! ♥

Jeg er så overrasket, beæret og taknemmelig, for alle de mange stemmer vi har fået. Tusinde tak for hver og en der synes, at vi havde fortjent en skiferie. I er søde!

Der var kamp til stregen, og faktisk førte vi i morges, da jeg tjekkede stillingen fem min. inden, at jeg gik ned for at undervise min 4. Klasse. Da jeg fik fri, var stillingen desværre en anden. Tak for kampen til denormaleJeg håber i får en rigtig god skiferie.

Scan 5

Vi vandt ikke – men jeg føler mig alligevel, som en vinder i dag. I dag har jeg nemlig været til scanning – og jeg er så lykkelig! Jeg skal være mor. MOR! Og det til verdens sødeste og helt perfekte lille baby, som lå og vinkede til os på skærmen. Terminen er d. 18. Juli. Et rigtigt sommerbarn. Det er så stort og ubeskriveligt, og jeg glæder mig SÅ meget!

Og så gør det slet ikke noget, at vi ikke vandt den skiferie. Forhåbentligt bliver der råd til masser af skiferier i fremtiden. Så bliver det ikke en kæresteskiferie, men familieskiferie. Og det kapitel glæder jeg mig til at starte.

Rigtig god weekend

/Josefine

7 thoughts on “Vi vandt ikke… MEN

 1. MANGE tak for kampen. Troede faktisk ikke vi ville vinde, men pludselig gik det amok. Stort tillykke med den fine sommerbaby. Aya er selv et julibarn, og det er bare sådan en dejlig tid at være på barsel og blive mor.
  Jeg ser frem til at følge jer fremover, og siger også tak for lykønskningen.

  Rigtig god weekend!

  Venligst Sebrina

  1. Hej Sebrina.
   Selv tak. Jeg håber i får en rigtig god tur, og glæder mig til at læse om den på jeres blog 🙂
   Og 1000 tak. Det er så stort, og jeg glæder mig så meget.
   God weekend.
   Kh. Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *