Ventetid

camcam

 

April måned bliver en måned rig på dejlige begivenheder. Ikke mindst har jeg afsluttet min kandidatuddannelse i denne måned, men vil byder også Lillesøster velkommen til verden. Nu er der bare en lille smule ventetid som skal tilbringes med dem jeg holder allermest af.

 

Jeg har ikke rigtigt prøvet, hvad det vil sige, at holde barsel før jeg har født. Med Lille K afleverede jeg bachelor lige inden termin og gik til sygeeksamen da han var en måned gammel. Denne gang har jeg lige knap 14 dages barsel inden jeg skal være mor for anden gang. Af den grund tror jeg stadig ikke det er gået op for mig at det er lige om lidt. Jeg har lange to-do lister omkring, hvad jeg gerne vil nå inden jeg skal indlægges, men har måtte erkende at jeg ikke når det hele. Sådan er det nu engang bare, og det har jeg lært at slappe af i. Vigtigere er det nemlig at der er plads til hyggestunder, hvile og tid med Lille K og manden min. Vi prøver så godt vi kan at forberede os mentalt og glæder os til at møde denne lille Baby A som vi formentlig får lov at møde den kommende uge. I morgen skal vi til forundersøgelse på Hillerød Hospital, hvor vi sammen med en jordemoder gennemgår alt det praktiske, ser operationsstuen, barselsgangen og jeg bliver undersøgt. Det bliver både spændende og en smule nervepirrende da det nok ikke kan undgås at det pludselig kommer tæt på.

 

Efterhånden vil jeg dog mene at jeg er mere end klar til ikke at skulle være gravid længere. Havde lidt glemt følelsen af, hvor hårdt det er at bære rundt på en over 3 kg tung baby + alt det løse. Jeg glæder mig til at kunne passe mit normale tøj, at kunne vende mig i sengen uden det føles som om bækkenet går i stykker og kunne rejse mig fra sofaen uden at miste pusten.

Jeg er glad for at jeg denne gang ikke skal gå over tid. Når det så er sagt er det intet mindre end fantastisk at tilbringe ventetiden med at mærke hende sparke hver eneste dag og gå og glæde mig til at møde hende. Det er en vild følelse at tænke på at der ligger en færdigbagt baby inde i maven og kan næsten ikke vente med at få hende i min favn.

soft gallery

ventetid

forspirring

kage

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *