Velkommen til verden lille Wilma

Mød Baby W

Natten til mandag kom lille Wilma til verden, efter hvad man vist godt kan kalde lidt af en lynfødsel. At blive mor for anden gang har jo vist sig at være mindst lige så stort som første gang, og jeg kan end ikke beskrive med ord, hvor høj på lykke og kærlighed jeg føler mig.

Vi har været indlagt et par dage til observation pga. mistanke om langvarig vandafgang, men lille W er helt og aldeles perfekt og har det godt, hvorfor vi i går aftes endelig kunne tage hjem alle fire og nyde vores nye firkløver.

Tænk sig at vi nu er en familie på fire!  – At jeg har verdens dejligste (kommende) mand og to fantastiske små piger. Jeg føler mig så beriget ❤️

 

 

/Josefine.

 

3 thoughts on “Velkommen til verden lille Wilma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *