One pot pasta – vegan style

Verdens nemmeste og lækreste pastaret med champignon, tomat og urter.



One pot pasta er en dejlig nem og hverdagsvenlig måde at tilberede og lave lækre pastaretter på. Som navnet også fortæller, putter man blot alle ingredienserne (inklusiv pasta)  i en gryde og tilbereder det hele sammen, til en lækker og skøn pastaret. På den måde får pastaen dejlig smag fra de øvrige ingredienser og retten jævner og passer sig selv, ( – og opvasken og oprydningen er tilmed minimal). Denne udgave af one pot pasta er en vegan style, med spaghetti, champignon, cherrytomater og urter. Hurtig og nem hverdagsmad. Opskriften finder du lige her.

 

One pot pasta - vegan style
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 200 g brune økologiske champignon
  • 200 g økologiske cherrytomater
  • 1 håndfuld friske krydderurter (jeg brugte oregano og rosmarin)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 8 dl grøntsagsbouillon
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og hvidløg.
  2. Rens og skær champignon og cherrytomater i halve eller kvarte.
  3. Kom alle ingredienserne i en gryde og bring det i kog
  4. rør rundt og lad derefter pastaretten passe sig selv, mens den står og små simre i 10-15 min. til spaghettien er kogt aldente.
  5. Server i skåle - og drys evt. med lidt friskrevet parmasan.

 

/Josefine

 

1 thought on “One pot pasta – vegan style

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate this recipe: