UV badetøj til drenge

uv badetøj

Selvom sommeren lader vente på sig drager vi på ferie fra på fredag og vi glæder rigtigt meget. Vi skal først en tur til Esbjerg, hvor vi blandet andet skal en tur i Legoland og forhåbentlig bliver vejret også en smule bedre så vi kan komme en tur på stranden og bygge sandslotte, bade og spise is.

 

Jeg har samlet lidt inspiration til de mindre drenge, hvis vejret nu alligevel vender. Vi har i hvert fald tænkt os at pakke både bikini og badebukser og Lille K’s UV badetøj. Josefine har tidlige vist hvilke favoritter hun har til hendes datter som i kan se lige her.

 

Vi har flere variationer af UV badetøj til Lille K. som han får på når han er ude at bade eller leger midt i solen. Vi er ret glade for mærket Petit Crabe og kunne heller ikke undvære den bløde morgenkåbe fra Petit Bateau. For os fungerer det rigtigt godt at tage morgenkåben med på stranden som Lille K kan få på efter en tur i vandet. Den omslutter og varmer ham rigtigt fint inden han får en ble og lidt tøj på igen. Det sidste sæt og håndklædet er fra Soft Gallery og har et virkelig fint og humoristisk turist print.

 

Vi glæder os til at lege turister i både Esbjerg og dernæst Skagen og selvom det ikke bliver strandvejr skal vi nyde hinandens selskab, indtage store mængder fisk og skaldyr med et koldt glas hvidvin, opleve Skagen festivalen, en tur i Legoland, læse bøger og sove længe.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *