Hverdag

“Skynd dig nu lidt”

Der har været lidt stille her på bloggen den seneste tid. Siden årsskiftet er det ikke blevet til mange og lange indlæg og det er der selvfølgelig en grund til. Vi er startet op på en helt ny hverdag herhjemme. En hverdag, hvor både mor og far arbejder, og hvor begge børn derfor er i institution i dagtimerne. En hverdag hvor sygdom straks udvinder dårlig samvittighed over ikke at kunne være to steder på en gang. En hverdag hvor ordet “skynd dig”, nævnes mindst to gange om dagen.

 

Jeg kan ærlig talt godt forstå, hvorfor mange småbørnsfamilier føler sig presset i hverdagen. For det kan altså være svært at nå det hele. Svært at være både mor med masser af tid og nærvær  samtidig med, at man ønsker at være faglig, dygtig og velforberedt arbejdskollega.  Og når man, som jeg, er yderst pligtopfyldende må man løbe stærkt for at opfylde alle forventningerne.  

 

De sidste to morgener har jeg måtte vække begge piger, putte dem i tøjet og aflevere dem ved morgenbordet i institutionen, inden de overhovedet har nået at få øjne. Og de sidste to morgener har jeg mindst 2 gange skyndet på min ældste datter. “Tag nu flyverdragten på” “Skynd dig nu lidt skat”, alt i mens hun råber “Du går så hurtigt mor, jeg kan ikke følge med!”.

Det går ganske rigtigt nok lidt for stærkt for tiden og det føles, som om, at der ikke helt er timer nok i døgnet, men vi forsøger at finde en ny rytme og balance i vores nye hverdag. 

 

/Josefine.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *