Tøj indkøb

Vi har været vant til at skulle købe drengetøj de sidste tre år og har efterhånden fundet ud af, hvilke mærker som både sidder godt på en lille drengekrop og hvad der holder i form og kvalitet. For os er det vigtigt at tøjet er pænt og rent, at det er funktionelt og passer til Lille K’s alder. Jeg vil hellere købe færre stykker tøj og betaler gerne lidt ekstra for god kvalitet og komfort.

Jeg kan hurtig blive revet med nu her, hvor alle de nye tøj kollektioner dukker op i alle butikkerne og i de forskellige webshops, men jeg overvejer altid en ekstra gang om det er noget Lille K mangler eller om det bare er noget jeg synes er pænt. Jeg laver altid en liste med tøj indkøb, hver sommer og vinter og følger den ret slavisk. På den måde overkøber jeg ikke eller bruger pengene forkert.

 

Vi er ikke specielt sippet angående mærker af tøj udover fodtøjet som bare skal være helt i orden og her ville jeg aldrig gå på kompromis. Lille K har altid et par sko eller støvler, alt efter sæson, fra Angulus. De passer perfekt til hans lidt buttede fod og her har han fri bevægelighed til at kunne løbe og lege hele dagen. Han går i en institution der vægter udelivet højt og derfor er fodtøjet også ekstra vigtigt, da det er noget han har på hver dag.

Vi har efterhånden mange gode erfaringer med mærker som Soft Gallery, Poppy Rose, FUB, Marmar, Pomp de Lux, Popupshop, Gro og Petit Betaeu. Selvfølgelig har han også mærker som Zara og H&M i sin tøjkommode selvom det ikke der det der er mest af. Jeg synes dog deres pull on jeans til tumlinge er gode i både kvalitet og funktionalitet. De er ikke for stive i materialet og kan holde til at blive vasket mange gange uden at de falmer. Desuden er det vigtigt at Lille K har bukser på, som han selv kan trække op og ned, når han skal på toilettet i børnehaven. Derfor skal bukserne være uden diverse knapper og lynlåse.

 

De samme kriterier gælder også for indkøb af tøj til lillepigen inde i maven. Jeg har gjort mig nogle gode tøj indkøb her ved januarudsalget, hvor det vigtigste er at materialet er blødt og det skal være nemt at give hende på. Jeg har knap så mange erfaringer i forhold mærker til piger, men mon ikke det er nogenlunde det sammen der gælder?.

 

Det var lidt tanker om, hvordan jeg vælger og prioriterer tøj indkøb til børnegaderoben. Nedenfor har jeg samlet lidt forårsfavoritter. Der er både smukt tøj fra den kommende SS16 kollektion og enkelte udsalgsskatte fra forrige kollektioner. Intet er sponsoreret eller indeholder affiliate, men er blot til inspiration.

tøj

Den fine sweat er fra Soft Gallery og fra denne forårskollektion. Bukserne er fra GRO og også fra denne sæson. Vi har rigtigt gode erfaringer med bukserne fra GRO da de bare sidder super godt og holder i kvaliteten til trods for en masse leg i børnehaven og mange vaske. Nattøjet er fra Petit Beteau som vi sværger til. Regntøjet er fra Ver de Terre som holder tæt og sidder pænt og gummistøvlerne er fra Bisgaard og sidder godt på hans fod.

babaytøj

Både den lyseblå romper fra Poppy Rose, silkekysen fra Selana og den navy slå-om-bluse fra samme mærke kan fås hos den fine webshop Lillelykke.dk. Strømpebukserne er fra limonade som jeg endnu ikke har erfaringer med, men kvaliteten mærkes god og så findes de i de fineste farver. Natdragten er fra serendipity som vi også havde da Lille K var lille.

drengetøj

Overgangsjakken er fra Mini Rodini og er altså ret cool synes jeg. Skjorten er fra Poppy Rose og købt på udsalg til halv pris. Jeg ret forelsket i alle deres skjorter og der ligger altid mindst en af slagsen i en af Lille K’s kommodeskuffer. Angulus støvletten har han efterhånden hver sæson og han fik et par sorte chelsea støvler i fødselsdaggave. T-shiten er fra Marmar Copenhagens’s basis serie som vi også er meget glade for og de fine chino shorts er fra Soft Gallery.

pigetøj

Vi har en kæmpe stak hvide bodyer med skrå lukning fra Petit Bateau liggende klar til når mindstepigen kommer her i foråret. Dem var vi utroligt glade for da Lille K var lille, så mange genbruger vi, og lidt nye er der kommet til. Den lille tunika er fra Poppy Rose og også fundet til halv pris på udsalg. De smørbløde leggins er fra Minimalisma og sparkedragten er fra den nye newborn serie fra Marmar. Begge dele er fundet  hos Littlecolumbine.com. Den varme strik er fra Oeuf og til de lidt koldere dage som også kan forekomme i maj måned.

 

/Line

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *