Tøj efter et kejsersnit

tøj

HVAD SKAL MAN BRUGE EFTER ET KEJSERSNIT?

 

Jeg har tidligere skrevet om mine personlige erfaringer ved et kejsersnit, hvor jeg forsøger at beskrive hvad der hjalp mig til at komme mig ovenpå operationen bedst muligt. Det kan i læse mere om i indlægget om mine erfaringer ved et kejsersnit. Dette indlæg handler om hvilken slags tøj jeg fandt uundværlig efter en operation og pænt ammevenligt tøj.

Billedet viser:

1.  Skjorte fra Kokoon, 2. Ammevenlig tanktop fra Boob, 3. Ammebh fra Boob, 4. Tunika fra Kokoon, 5. Bukser fra Boob, 6. Leggins fra H&M.

 

Efter et kejsersnit er det de færreste som har lyst til at hoppe i deres gamle jeans eller andre slags bukser som sidder lige omkring arret. For mig skulle det helst være så blødt som muligt. Jeg var både hævet efter operationen og livmoderen var en måned eller to om at trække sig helt sammen, og i den tid var det vigtigt for mig at tøjet ikke måtte stramme. Selvom tøjet skulle være blødt og behageligt at have på behøvede det ikke at ligne at jeg gik rundt i nattøj ved højlys dag. Desuden ammede jeg, så det skulle også være praktisk i forhold til amning. Jeg synes det meste ammetøj er virkelig grimt og slet ikke min stil. Derfor havde jeg heller ikke indkøbt en hel masse som jeg kun kunne bruge kortvarig og som efterfølgende ikke kunne bruges. Jeg havde dog få, men uundværlige stykker tøj som jeg vil anbefale.

 

Jeg tog kontakt til Enula 9 som ligger på Østerbro, men som også har en webshop. De var rigtig søde og gode til at vejlede da en af dem selv have prøvet kejsersnit. De anbefalede mig nogle sorte bløde bukser fra Boob som har et afslappet look og både kan foldes op om maven og under maven. De var guld værd både gennem graviditeten, men især efter operationen. Jeg kan stadig finde på at hoppe i dem.

 

Udover yndlingsbukserne fra Boob havde jeg også et par leggins fra H&M som jeg ikke ville undvære. De var fra deres graviditetslinje og hverken strammede eller sad dårligt over operationsarret. Mormor trusser giver næsten sig selv, gerne til den store side og her kan man også sagtens bruge H&M.

 

I starten efter fødslen ammede jeg på alle døgnets timer og derfor var det vigtigt med noget ammevenligt tøj som passede til ovenstående. Her kan jeg virkelig anbefale skjorter og tunikaer. Jeg er især vild med mærket Kokoon fordi det er ret loose fit og derfor skjuler det fint topmaven. Derudover er det sååå pænt og lavet i den lækreste silke så det er meget behageligt at have på samtidig med det er smukt.

 

Jeg vil også anbefale Boob ammebh’er uden bøjle da man også sover godt med dem på og en amme tanktop ligeledes fra Boob. Jeg kan godt lide at det var så diskret som muligt og at man viser så lidt som muligt især hvis man er ude.

 

/Line

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *