Til høstmarked hos Aarstiderne

markrestaurant

aarstiderne

høstfest

høstfest billede

 

De sidste to uger har været et par hektiske uger og derfor har der desværre ikke været så meget tid tilovers til bloggen. Jeg håber dog at jeg fremover finder tiden fordi jeg elsker det lille univers her på min søsters og mit domæne. På trods af en travl hverdag kom vi i weekendend helt ned i gear og stornød tid med hananden, god mad og hyggelige oplevelser.

 

I går tilbragte vi en skøn blæsende efterårsdag med høstmarked hos Aarstiderne, hvor vi både hørte og smagte på maden fra Kvik-kassen. Vi går lidt og overvejer om vi skulle investere i denne kasse til de dage, hvor tingene skal gå lidt stærkt herhjemme. Jeg er ret vild med tanken om at maden kan laves på under 30 minutter og at det er et sundt og økologisk måltid. Louise Larong fortalte og tilberedte maden og hun kunne fortælle at der med kvikkassen blev snydt lidt så maden var hurtigere at tilberede. For eksempel kunne kassen godt indeholde pulled pork som blot skulle varmes op i 15 min, hvorefter det er klar til servering, eller ingredienser til en pizza, hvor pizzadejen blot skal rulles ud, hvorefter den er klar til at blive bagt med fyld på. Selvom jeg rigtigt godt kan lide at lave mad fra bunden er der bare et par dage i ugen, hvor denne kasse ville være rigtigt smart i vores hverdag. Det er selvfølgelig en prioritering man må gøre op med sig selv.

 

Det var er virkeligt fint og smagsfuldt arrangement hos Aarstiderne og her var noget for enhver smag. For børnene var her ponyridning, forskellige smagsprøver og en stor labyrint, hvor man nemt kunne bruge lang tid. Det bugnede med økologisk frugt og grønt, Summerbird chokolade, kaffeboder og en markrestaurant, hvor man kunne nyde pizza, falafel eller hotdogs, alt imens man hørte Thomas Madivg stå at vende plader.

Et smagsfint høstmarked hos Aarstiderne med en god blanding af økogrønt, delikatesser, smagsoplevelser, landlig eventyr og familienærvær. En helt igennem dejlig oplevelse!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *