Tiden med to små børn

 

Bloggen står lidt stille for tiden. Der er ikke timer nok i døgnet til alt det jeg gerne vil nå – som fx at skrive og dele indlæg her på bloggen. Jeg har masser af tanker, opskrifter, erfaringer og oplevelser, som jeg har lyst til at dele, men bare ikke lige fundet tiden og roen til at nedskrive dem i ord. Det kommer – det lover jeg!

Selvom tiden er knap med to små børn, elsker jeg hvert et minut og ville ikke bytte min hverdag for noget.

Wilma er verdens sødeste og mildeste lille baby, og Esther verdens bedste og mest omsorgsfulde storesøster. Det er så unikt og særligt at opleve sine to børn knytte bånd, og hvor er jeg stolt og lykkelig over den måde Esther har elsket sin lillesøster på lige siden første sekund. Jeg glæder mig til at se de to vokse op sammen og opleve deres sammenhold vokse.

 

 

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *