Taknemmelighed

Kokoon

Billedet er en fødselsdagsgave og fra yndlingsmærket Kokoon. Den er allerede en af mine favoritter med god plads til en voksende mave.

 

Først og fremmest tusind tak for den sødeste og varmeste modtagelse af vores lille hemmelighed jeg delte i går. Jeg er helt overvældet, taknemmelig og glad indeni over de mange søde ord. Vi er selvfølgelig både spændte og glæder os helt vildt til, at vi skal være forældre for anden gang.

 

Nedenfor har jeg samlet fem af de spørgsmål jeg ofte bliver stillet omkring graviditeten og så har jeg selvfølgelig svaret på dem.

 

  1. Hvor længe mon K og jeg har været sammen?

Til januar har vi været sammen i 6 år. Vi mødte hinanden på studiet og efter en skiferie i Frankrig blev vi kærester.

 

  1. Hvor gammel bliver Lille K når han skal være storebror?

Han bliver ca. 3 år og 4 måneder. Dette synes vi er en perfekt alder og et tidspunkt, hvor vi mener han er klar til at blive storebror.

 

  1. Var graviditeten planlagt?

Ja begge graviditeter har været planlagt, så godt man nu kan planlægge den slags. Man ved jo aldrig hvor lang tid den slags tager, men var har begge gange været heldige.

Lille K blev født lige efter at jeg havde afleveret min Bachelor og denne Baby kommer til verden når specialet er afleveret.

 

  1. Hvor langt er du henne?

Lige nu er jeg i 16. Uge.

 

  1. Vil i kende barnets køn?

Ja vi er begge to meget nysgerrige anlagt og vil derfor helt sikkert kende til barnets køn. Vi kan dog godt vente til scanningen i uge 20.

 

 

Har jeg mon andre læsere derude som selv er gravide? Kunne være så hyggeligt 🙂

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *