Svinemørbrad med bacon

svinemørbradmørbrad

NEM SVINEMØRBRAD MED BACON; FLØDEOST OG ROSMARIN.

 

Weekenden har været den dejligste weekend. Vi tog lidt forskud på da Lille K blev hjemme fra børnehave i fredags og hyggede med Mini A og Jeg. Vi nåede en hel masse uden at have travlt. Man an nå en hel del når begge børn vågner før kl. Seks. Vi startede med at tænde stearinlys og spise en hyggelig morgenmad, lavede de her lækre dadelkugler helt uden sukker, tog et smut på biblioteket og forbi børnenes søde oldeforældre. En virkelig hyggelig dag som jeg sluttede af med lidt vin hos en veninde.

 

Lørdag var vi til fødselsdag og søndag tog jeg og Mini A et smut til København imens drengene var i svømmehallen. En super hyggelig weekend fyldt med gode planer og dejlige mennesker.

 

Lørdag aften fik vi denne lækre og møre svinemørbrad med bacon. Vi serverede vores svinemørbrad med flødekartofler – ægte mormor style. Men det smagte altså fremragende.

En svinemørbrad skal ofte lige renses for fedt og sener, men er efterfølgende let at tilberede. Vi pakkede vores ind i bacon og flødeost rørt sammen med lidt rosmarin for at tilføre smag og holde på saften. Jeg synes nogen gange kødet på en mørbrad kan blive lidt tørt, men på denne måde blev den utrolig dejlig mør.

 

Opskrift på svinemørbrad med bacon:

  • 1 svinemørbrad
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 2 spsk. flødeost
  • 1 spsk. hakket rosmarin
  • salt & peber

 

Rens mørbraden for fedt og sener og gnid den med salt og peber. Bland flødeosten med hakket rosmarin og gnid svinemørbraden med osten og pak den til sidst ind i bacon.

Kom den i et fad og bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *