Surprise babyshower

josejose

Det er svært at forestille sig bedre veninder end mine! Jeg tror faktisk slet ikke på, at de findes! Mine veninder er nemlig de skønneste og bedste i verden, og jeg glæder mig til, at de skal være tanter for min lille stump i maven – bedre tanter får man sig næppe, og jeg føler mig meget priviligeret <3

I dag skulle jeg have været i teatret med en god veninde – eller det troede jeg ihvertfald. Vi havde aftalt at mødes på Nørreport st. Og da hun havde ‘glemt’ billetterne derhjemme, måtte vi lige forbi hende på vejen. I gårdhaven blev jeg mødt af det smukkeste bord dækket med smørrebrød, limonade, cheesecakes og lyserøde cupcakes. Rundt om hang guirlander, balloner, kæder med babytøj og billeder, og der i mellem stod alle mine skønne veninder og råbte SURPRISE.

Hele dagen er jeg derfor blevet forkælet til den bedste surprise babyshower, man kunne forestille sig. Ud over et lækkert frokostbord, kaffe og kage var der planlagt små lege som bl.a. “gæt hvilken baby billedet forestiller” og kartoffeltryk. – Den skønneste solskinsdag brugt med de skønneste veninder! Et helt perfekt afbræk i den ellers kedelige eksamenslæsning der tager al min tid disse dage.

jose1jose3jose2

 

jose4joseeee

/Josefine

1 thought on “Surprise babyshower

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *