Studieliv og Sommerferie.

 

studie billede

 

Vi kører sommerferiestilen herhjemme. Afslapning, små udflugter, god mad, tid til hinanden, sover længe og hygger at vi alle tre har tid sammen. Dette er den sidste af vores 3 ugers ferie inden Lille K starter i vuggestue igen, jeg påbegynder specialeskrivning og Store K skal i gang med forberedelserne til det nye job.

Jeg glæder mig faktisk til at komme i gang og dykke ned i et emne og blot koncentrere mig om det. Jeg har besluttet at skrive om skolereformen da jeg allerede har berørt denne i min praktikperiode inden sommerferien. Samtidig med at jeg glæder mig er det også en lille smule angstprovokerende at skulle i gang med at skrive sådan en stor opgave. Både fordi et halvt år kan virke som lang tid og at min uddannelse nu for alvor snart er slut. Jeg nyder virkelig fleksibiliteten ved at være studerende, hvilket jeg tidligere har skrevet om her, her og her. Jeg glæder mig dog også til at komme ud på arbejdsmarkedet og prøve kræfter med noget af alt det jeg har lært.

 

Inden sommerferien var jeg i praktik i Helsingør Kommune og det var både udfordrende, spændende og tilfredsstillende at opleve arbejdsmarkedet på lige fod med de ansatte. Praktikken har forsynet mig med en indsigt i samspillet mellem og på̊ tværs af borgere, kommune og politikere. Jeg har anskaffet mig viden om komplekse organisatoriske problemstillinger, som spænder bredt lige fra svar på̊ klager fra borgere til, hvordan kommunen opfylder skolereformens krav.

Jeg læser min kandidat på CBS i Politisk Kommunikation og Ledelse og kom ind på alle områderne i løbet af praktikperioden. I starten blev alle emner og problemstillinger tænkt ind i en teoretisk kontekst og alle mine skriftlige oplæg tog udgangspunkt i, hvad jeg har lært i mit studie. Praktikken gav mig mere praktisk erfaring i, hvad det vil sige, at arbejde i en politisk styrede organisation, og det var vildt spændende.

 

Denne uge skal altså virkelig nydes inden vi for alvor vender tilbage til arbejdslivet og studierne. I dag har vi været i Øresundsakvariet i Helsingør. En virkelig fin og dejlig oplevelse. Det er ikke så stort og passer derfor godt til mindre børn. Her kan man opleve både store og små fisk, blæksprutter og krabber som alle findes ude i Øresundet. Her er et lille klappebassin og her i sommerperioden kan man kl. 11.15 gå med ned til havnen og fange krabber. Helt utroligt hyggeligt.

I morgen skal vi en tur til Smidstrup Farmen med søde venner, Lille K er lovet ud til forkælelse og en enkelt overnatning hos bedsteforældrene og der bliver sikkert også tid til en tur i svømmehallen eller standen alt efter vind og vejr.

 

/Line

 

 

 

1 thought on “Studieliv og Sommerferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *