En status: To uger til vi skal giftes

Det gik pludselig op for mig at der kun er to uger til at vi skal giftes. Altså det er jo liiige om lidt. Og jeg fik helt sommerfugle i maven, tåre i øjenkrogen og røde kinder af at tænke på det. Jeg glæder mig simpelthen SÅ meget. Det betyder også at jeg skal have styr på de sidste detaljer, så som kjolen. Der var nemlig lige det, at den skrædder som havde lovet at hjælpe mig med at tilpasse kjolen først lige skulle holde ferie, hvor hun faldt og brækkede benet. Helt utroligt uheldigt, mest for hende selvfølgelig. Men det resulterede i en lille smule panik hos mig. Heldigvis har jeg fundet en anden sød skrædder som kunne hjælpe mig og kjolen er forhåbentlig klar dagen inden vi kører til Skagen.

Jeg havde egentlig hele tiden tænkt at jeg skulle have en kort kjole på og forelskede mig i mange af kjolerne fra det franske mærke Laure de Sagazan, som jeg synes er så smukke og feminine. Pludselig ombestemte jeg mig, og det er blevet noget helt andet end jeg oprindeligt havde tænkt, men som jeg føler mig så godt tilpas i.


De to første kjoler er fra det franske mærke Laure de Sagazan. Den øverste til højre er fra Lace by Stacia, den midterste er en smuk Yde kjole og den nederste er fra Laruen Ralph Lauren.

 

Lidt inspiration til smukke korte kjoler, hvis man ikke er til slæb og lange kjoler. Jeg havde også kigget på et par korte kjoler fra Rime Arodaky og kom til at købe en fin sag fra 3.1. Phillip Lim som jeg troede jeg ville giftes i. Den hænger nu i skabet og venter på en anden anledning.

Tidligere på ugen havde vi møde med vores fotograf, min helt egen søde faster, der vil forevige vores dag. På tirsdag skal vi hente vores ringe og så skal min søster og jeg øve lidt hårsætning. Derudover er det virkelig få ting vi mangler og alle prikkerne er så småt ved at falde på plads.

Når vi kører til Skagen om mindre end to uger for at blive gift på Skagens Kunstmuseum bliver det med en forventningsglæde udover det sædvanlige, højt humør og to hjerter der banker for hinanden. Vi kan næsten ikke vente!

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *