Status på specialet

morgenmåltid

 

På det sidste har jeg haft travlt travlt travlt med ekstra tralvt på. Jeg havde mit sidste vejledermøde i fredags og ville selvfølgelig gerne nå at lave så meget med som muligt inden. Derudover har jeg fået en arbejdstjans som jeg ikke kunne sige nej til. Både fordi arbejdsopgaven var spændende og fordi den vil gøre sig godt på mit CV og når jeg efter barslen engang skal ud at søge job. Arbejdet bliver jeg forhåbentlig færdig med i løbet af denne uge og specialet skal afleveres om mindre en 3 uger.

Jeg kan helt sikkert se lyset for enden af tunelen, men åh hvor jeg glæder mig til at få afleveret specialet så jeg kan gå på barsel. Det er knapt så sjovt som det har været og min krop skriger efter hvile og afslapning. Energien er ligesom bare forsvundet lidt i takt med at maven er vokset og bækkenløsning og plukkeveer har gjort deres indtog. Jeg har derfor forsøgt mig med en god start på ugen med et nærende morgenmåltid bestående af blødkogt æg, friskpresset grapefrugt, knækbrød med ost og en god kaffe.

 

Specialet startede jeg egentlig på i god tid og havde planlagt det hele ret godt (hvis jeg selv skal sige det). Hvad jeg ikke lige havde tænkt over var, at det ville gå hen og blive et problem at skaffe mig en vejleder. Jeg ventede 4 måneder inden det lykkedes og det har gjort at det hele nu er en lille smule presset. Forhåbentlig når jeg det hele.

Jeg forsøger her de sidste uger at gøre det lidt ekstra hyggeligt, presse en middagslur ind når der er tid og trætheden tager over – og så overvejer jeg at forkæle mig selv med en ismaskine som jeg har drømt om længe.

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *