Spinatvafler

spinatvafler

 

Weekenden lakker mod enden og vi er desværre ikke så heldige at kunne holde vinterferie i år. Der skal arbejdes og skrives speciale og vi må derfor vente til påsken med at hive stikket og tage et pusterum. Jeg føler mig en smule tidspresset efterhånden og har derfor måtte arbejde med specialet her i weekenden også.

Men i dag har jeg lagt det fra mig, tog mig en velfortjent pause og hyggede med mine drenge. Vi har være lidt praktiske og gik i gang med projekt makeover af vores altan. Vi har byggede huler, spist kage, læst bøger og stemningen har været dejlig og afslappende. Det var virkeligt hvad jeg trængte til inden en ny uge starter i morgen.

 

Til aftenmad måtte det gerne være lidt nemt og derfor lavede vi de her lækre spinatvafler til aftenmåltidet. De er super nemme at lave, da alle ingredienser bare kommes i en blender, hvorefter de bages i et vaffeljern.

Spinatvafler er sunde vafler i modsætning til Oldes vafler som er for den mere søde tand og gode med is. Spinatvafler passer godt til både morgenmad eller en let og lækker frokost, forret eller aftensmad. Lille K var vilde med dem så de kan altså også bruges som en sund snack til børn når de kommer hjem fra børnehave eller skole.

Vi fyldte vores spinatvafler med laks, avocado, salat, tomat og en lille dressing lavet på pesto og yoghurt naturel. Utroligt friskt og smagfuldt. Velbekomme!

 

Opskrift på spinat vafler:

  • 100g frossen spinat
  • 2 æg
  • 1 dl hytteost
  • 2 dl speltmel
  • 2 dl mælk
  • 1 tesk. bagepulver
  • 50 g smør

Lad spinaten tø op og pres væden fra. Kom det hele i en blender på nær smør og blend det til en ensartet masse. Smelt smør og hæld det i dejen. Bag vaflerne i et vaffeljern til de er gyldne.

vafler

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *