Sommerhus tur

sommerhus tur

DET DEJLIGSTE SOMMERHUS I RØDVIG

 

Vi har haft den skønneste uge i Rødvig i et utroligt rart sommerhus med en skøn stemning af natur, skandinavisk træhus, hygge, komfort og velvære. Her er højt til loftet, masser af lys, varme fra brændeovnen, flere værelser, udendørs sauna, bålplads og generelt bare rigtigt skønt. Det er virkelig en kaliber for sig og vi følte os så godt tilpas med det samme vi trådte ind ad døren.

Vi er så heldige at have søde familiemedlemmer der gerne låner deres sommerhus ud til nogen som os, hvilket er helt fantastisk. Egentlig var det meningen at vi ville have været i Skagen, hvor mine forældre har den dejligste lille lejlighed tæt på alt. Men vi har ingen bil og vi synes det blev lidt for omkostningstungt at leje. Åh hvor jeg glæder mig til den dag, hvor der blot holder en fin lille bil udenfor døren. Det er dog noget vi har prioriteret fra så længe jeg blot er på barselsdagpenge.

 

Vi har så vidt muligt forsøgt at slappe af og bare være sammen som familie. Lige nu er vi så heldige at K holder barsel og derfor forlængede vi efterårsferien med en uge i sommerhus. Vi har gået ture til stranden, lavet snobrød i haven. Skåret fine halloween græskar, lavet god mad, set film, leget med LEGO og lavet små kreative småting. En virkelig dejlig uge, hvor jeg også blev et år ældre, hvilket blev fejret med gode bøffer og hjemmelavet bearnaise.

Jeg har samlet lidt hyggelige stemnings billeder fra vores sommerhus tur og små glimt om alt det vi har fået ugen til at gå med.

 

sommerhus billedeDejligt stor og lys stue og spisestue.

skattekort Lille K var på en hyggelig lille skattejagt ude i haven og fandt chokoladepenge. Et kæmpe stort hit!

træstammer Lækre hjemmelavede træstammer forklædt som spøgelser.

sommerhusstemning

sommerhus Lidt sommerhusstemning.

img_1926 På tur i haven.

Spøgelser Uhyggelige spøgelser.

LEGO LEGO-glæde.

dragflyvning Skønt vejr, tur til stranden og drageflyvning.

mumielys Mumielys lavet af glas fra babymos og sportstape.

bål Snobrødsbagning.

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *