FERIE

… Vi holder sommerferie

 

(REDIGERET)

Juhu. Vi har sommerferie! Og i år skal vi alle sammen en uge til Samos, hvor vi skal holde ferie sammen. – Verdens bedste julegave fra vores forældre, som vi har gået og glædet os til siden i vinters.

Egentligt havde vi skrevet dette indlæg for 10 dage siden. Nemlig dagen inden vi alle satte os i flyveren og fløj til Grækenland, hvor vi har holdt sommerferie sammen den sidste uge. Vi nåede bare aldrig at trygge udgiv. En ferie kom lige i vejen. En ferie med masser af familiehygge, nærvær og tid – sammen. En ferie fri for Ipad, iphone, wifi, tv og hverdagens pligter og gøremål. En ferie med masser af is, middagslure i skyggen og badeture i det klareste smukke vand.  En ferie fyldt med hyggelige snakke, leg, kram og grin. Og det har været skønt. Skønt at hive stikket og holde fokus på det aller vigtigste. Nemlig familien.

Nu er vi hjemme igen og vi fortsætter ferien, hvor vi slap den. I morgen tager Line og familien videre til Bornholm, og om et par uger tager Josefine og familien først til Marbæk og senere Skagen. Herudover bliver der også masser af tid til at holde ferie hjemme og nyde de omgivelser, vi omgiver os med til dagligt, men ikke når at udnytte fuldt i hverdagen.

Det bliver en juli måned fyldt med masser af familietid, afslapning og fælles oplevelser – og vi glæder os <3

 

/Line og Josefine.

 

 

 

1 thought on “FERIE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *