Soft Gallery aw15

soft gallery

En af de kollektioner jeg altid glæder mig til kommer på markedet er Soft Gallery. Jeg forelsker mig altid i flere af deres styles, hvilket også er sket denne gang. Kollektionen – The scene – består af fine efterårsfarver og smukke prints, hvilket er lige i min ånd. Soft Gallery hører helt sikkert til et af mine absolutte favoritmærker til børn. Jeg synes altid deres styles er meget unikke og originale og jeg har igen i år flere favoritter til Lille K. Dertil hører at tøjet er blødt og lækkert og sidder perfekt på en lille barnekrop.

Det er dog ikke kun til børn at jeg synes Soft Gallery laver smukke unikke styles, men bestemt også til kvinder. Jeg har forelsket mig lidt i disse bukser og denne t-shirt.

 

/Line

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *