Søvnunderskud

baby

LIDT OM EN BABY DER IKKE SOVER OG SØVNUNDERSKUD.

 

Vi har været en tur i Jylland, børnene og jeg i en lille uges tid. Det var skønt at have dem begge på samme tid og se deres forhold vokse sig stærkere. I dag var Lille K så i børnehave og Mini A skrubgrinede fra han trådte ind ad døren til hun for lidt siden gik omkuld. Man kunne virkelig mærke at hun havde savnet ham. Og det går lige i hjertet på mig. At se hvad de to har sammen. Det er på et plan ingen andre kan være med på – da skal bare kigge på hinanden hvorefter de begge griner løs. Og selvom jeg går og er lidt ekstra træt kan jeg ikke lade være med også at grine til jeg får ondt i kæberne.

 

De første måneder af Mini A’s liv sov hun stort set hele tiden. Men nu er det lidt som om at hun er vågnet op af sin Tornerose søvn og klar til at indhente alt det forsømte. Det efterlader mig med en konto af søvnunderskud. Jeg synes selv jeg er god til at klare mig på lidt søvn, men når man aldrig får mere end en time sammenhængende søvn og bettepigen kun tager korte lure om dagen når jeg også til et punkt hvor jeg ikke kan mere. Heldigvis er verdens bedste kæreste og kommende mand god til at aflaste og hjælpe alt hvad han kan. Da han kom hjem fra arbejde i dag sendte han mig i seng til en time på øjet. Guld værd! Selvom jeg var hos mine forældre og de var gode til at hjælpe fik jeg lidt at mærke hvordan det er ikke at have en partner ved sin side. Hatten af for enlige mødre og fædre!

 

Vi har selvfølgelig forsøgt lidt af hvert for at hjælpe Mini A til en bedre søvn, men det er som om hun hele tiden lige skal vide at vi er der. Derfor vågner hun ca. en til to gange i timen og luge skal have sutten og en kærlig hånd i hendes. Vi forsøger at give hende alt den tryghed som hun har brug for og så må vi se om det ikke snart vender. Man ved jo at med små børn er alt er en mindre periode.

 

Derfor har der heller ikke været så meget overskud til at blogge. Om aftenen er jeg så træt at jeg efter der er ryddet op, kravler i seng hvor jeg forsøger at indhente lidt søvn.

 

/Line

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *