Søskende

søskende

LIDT OM SØSKENDE KÆRLIGHED

 

Da jeg var gravid med Mini A havde jeg to bekymringer som jeg gik og tænkte en del over. den ene gik ud på om jeg ville forsømme Lille K for at kunne tage mig af Mini A. At der pludselig ikke var lige så meget tid til ham som inden han blev storebror. At jeg på grund af kejsersnittet ikke måtte løfte på ham de efterfølgende måneder. Og at det ville blive enormt hårdt. Så hårdt at jeg ikke ville have det samme overskud som tidligere. Alle havde ligesom fortalt hvor dobbelt hårdt det var at have to børn.

 

Men så kom hun og hun fik manet alle bekymringerne til jorden. Hun er den sødeste og nemmeste lille baby. Jeg synes ikke på noget tidspunkt at det har været dobbelt så hårdt at vores familie er gået fra tre til fire. Første gang jeg blev mor blev jeg overvældet rent følelsesmæssigt. Denne gang har jeg meget nemmere kunne takle moderfølelserne og vores liv har i langt højere grad været indrettet efter familielivet. Jeg kan stadig blive blæst bagover af al den kærlighed jeg har overfor de to små mennesker. Men på en måde kan jeg bedre være i dem selvom de kan være så stærke at jeg synes svag.

 

Den anden bekymring gik på hvordan Lille K ville tage imod en ny lille beboer, men han har bare været den bedste storebror fra det allerførste splitsekund! Og jeg kan ikke lade være med at få tåre i øjnene når jeg ser på den kontakt de allerede har. Lille K kysser og krammer hende og siger ting som: “hvor er hun sød min lillesøster”. Han giver hende sutten og henter nussekaninen hvis hun gør den mindste mine til at blive ked af det. Han er helt utrolig omsorgsfuld.

 

Selvfølgelig kommer de til at skændes som søskende gør – om legetøjet eller hvem der først skal have børstet tænder og andre dagligdags banaliteter. Men jeg glæder mig til at se dem vokse op sammen side om side og opleve dem knytte bånd.

 

/Line

1 thought on “Søskende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *