Søndag

image

Søndag morgen startede i soveværelset – hvor vi alle tre lå og puttede lidt indtil Jesper og Esther listede ud, og jeg fik lov at sove en hel time længere. Esther ender efterhånden hver nat i vores seng, og har egentlig gjort det længe. Hun falder i søvn i sin egen seng, men vågner om natten (oftest mellem kl. 2-4), og sover så først igen, når vi bærer hende ned til os. Hun falder til gengæld i søvn, så snart hun lander i smørhullet, og jeg tror simpelthen bare, hun er inde i en (lang) periode, hvor hun har brug for den ekstra tryghed. Og helt ærligt, så synes jeg faktisk også, at det er lidt hyggeligt med den lille stump i smørhullet.

Lidt senere sad vi alle tre samlet ved morgenbordet og hyggede med rundstykker, limonade og kaffe. Jeg holder utrolig meget af vores weekendmorgener, som er det eneste tidspunkt på ugen, hvor vi alle tre spiser morgenmad sammen (og derhjemme), og derfor gør vi ofte også lift ekstra ud af morgenbordet.

En lille time senere tog Jesper afsted til Amager, da han for anden dag i træk har været inde og male båd med hans lillebror. – Mine svigerforældre har foræret en fin lille båd, som et fælles projekt til os her på Sjælland. En shetland, hvor det lige præcis er muligt for et par (plus et barn ), at overnatte. Planerne er, at vi i sommerferien vil tage en smut til Hven. Øen vi har udkig til fra vores stuevindue- men dog aldrig har besøgt! (- Hvis den dog bliver færdig tidsnok).

I mens Jesper knoklede, brugte Esther og jeg formiddagen på stranden, hvor vi byggede sandslotte og rodede i tangen efter flotte sten og muslinger. Vi afsluttede naturligvis strandturen med en is!

I eftermiddags besøgte vi Line og resten af familien til kaffe og hygge. Lille A er simpelthen noget af det kæreste, og jeg følte mig meget heldig, da jeg fik lov til både at give flaske og sidde med hende i mine arme, mens hun tog sig en dejlig lur. Det er fantastisk at blive moster igen!

Hele dagen har jeg haft en lyst til pommesfritter og fastfood – og tilfældigvis kørte vi på vejen hjem lige forbi “Den rullende grill“, hvor vi hentede grillkyllinger og pommes. – Det er vel søndag 😉
Det smagte fantastisk! Super møre og smagfulde kyllinger. Vi gav 170 kr. For en hel grillkylling, 2x pommesfrites, coleslaw og dips, og her var mere end rigeligt til tre.

Nu er Esther puttet, Jesper er gået i haven for at plante de tomatplanter Line og Kristoffer i dag forærede os, og jeg vil gå igang med at lave verdens bedste rabarbersaft (efter denne opskrift), af de rabarber Jesper netop har stukket ind gennem køkkenvinduet.

Det har virkelig været en fantastisk dejlig søndag – og en af de dage, hvor man kommer til at tænke på, hvor meget de små ting i livet betyder  – og hvor taknemmelig jeg er, for alt det jeg har.

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *