Snevejr og weekendhygge

weekend

Det har været en helt igennem skøn vinter-weekend uden særlig mange planer, men med en hel del mængde hygge og nærvær. Selvom vi ingen planer havde i kalenderen har vi alligevel haft nogle små hjemlige projekter, hyggelige besøg og ture på kælkepakken og i svømmehallen.

Lørdag havde vi besøg af Lille K’s oldeforældre til vafler efter denne opskrift og om eftermiddagen tog vi på kælkebakken med min søster og Esther. Jeg har virkelig nydt det snedækkede landskab vi har haft de sidste mange dage. Jeg har slugt det smukke vinterlys og den frost-friske luft til mig og med den kommende vejrudsigt er jeg glad for at vi nåede ud en sidste gang.

snevejr

sne

kælk

*Selvom vejret var lidt gråt igår var det perfekt til en tur på kælkebakken.

K har sat hylder op i stuen og de er virkeligt blevet fine og lige som vi ønskede det. Vi var blevet inspireret af Josefine og Jespers DIY knagerække og hylderne er lavet efter samme princip. Jeg lover at lave en guide til hvordan vi har båret os ad.

diy hylder

*DIY-hylder med læderremme.

Lige nu er K og Lille K i svømmehallen og når de kommer hjem om lidt skal vi se film og hygge med tændte stearinlys, popcorn og varm kakao. Det har været et par skønne dage, hvor der er blevet skruet rigeligt op for en god omgang weekendhygge og jeg føler mig godt ladet op til den kommende uge som bliver travl og med en masse spændende planer.

Rigtig god søndag.

 

/Line

 

 

 

 

 

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *