Små sunde hjemmelavet frugt is

 

image image

Jeg er altid på jagt efter gode ideer og opskrifter på sunde alternativer til dessert eller en snack til den lille sult. Solskin og forårsvejr indbyder til lækre is. For nylig stødte jeg på nogle, der havde lavet deres egne frosne kiwi-is og tænkte derfor, at jeg ville prøve noget lignende. Disse lækre is er lavet med et par friske hindbær, et par kiwiskiver og lidt sukkerfri hyldeblomstsaft. Et par timer i fryseren og vupti – små sunde hjemmelavet frugt is. Så nemt – og så VANVITTIG lækkert! Frugten får lidt samme konsistens som vingummibamserne i en astronaut is. (Det er sandt, prøv selv!)

Det er simpelthen den perfekte lille dessert eller snack på en solskinsdag 🙂  – Jeg skal helt sikkert have eksperimenteret med andre lækre frugt is og forsøge at udskifte kiwi og hindbær med fx, jordbær, blåbær, banenskiver, vindruer, ananas og mango. 

Opskrift på små sunde hjemmelavet frugt is: (4 ispinde)

  • 4 små ispinde forme
  • 1 kiwi
  • 12 friske hindbær
  • ca. 3 dl hyldeblomstsaft

Skyl hindbær og skræl kiwien og skær den i fire tykke skiver. Kom 1 kiwiskive, 3 hindbær og saft i en isbeholder. Lav alle isene magen til. Stil isene på frys i min. 2-3 timer til de er klar til servering.

 

/Josefine

 

1 thought on “Små sunde hjemmelavet frugt is

  1. Pingback: JUNI - RuthogRuth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *