Romaine salatwraps

12583839_10153282701627321_2052948987_n

Disse sunde romaine salatwraps udgjorde søndagens aftensmad og er et skønt alternativ til fx. taco eller tortilla. Disse salatwraps var fyldt med krydret oksekød, tyndtskårne gulerødder, tomater, agurk og bladselleri, og toppet med lidt syltede rødløg. En skøn og sund ret som ingen tid tager at lave, og er populær blandt både store og små.

 

Opskrift på romaine salatwraps med oksekød( 4 personer) :

Krydret oksekød:
– 400 g. hk. oksekød
– 1 skalotteløg
– 1 fed hvidløg
– 1 spsk olivenolie
– 1/2 dl vand
– salt/peber
– 1 håndfuld friske krydderurter (jeg brugte timian, rosmarin og basilikum).

Det grønne:
– 1 romaine salathoved
– syltede rødløg efter denne opskrift
– 2 gulerødder
– 2 store tomater
– 1/2 agurk
– 1 stængel bladselleri

Hak løg og hvidløg og sauter i en gryde med lidt olivenolie. Brun kødet og krydder med salt, peber og friske krydderurter. Kom 1/2 dl vand i og lad det hele simre i 15 min.

Skyl salatbladene og læg dem på et hviskestykke.

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler.

Skyl og hak bladselleri, tomater og agurk i mindre stykker.

Kom alt det grønne på fade og saml dine romaine salatwraps ved bordet med grønt, krydret oksekød og top dem med syltede rødløg.

 

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *