Rigtig glædelig jul

Vi er SÅ klar til juleaften og nyder juleferien her i Hjerting ved Esbjerg sammen med familien.

 

Vi kørte mod det jyske den 21. december, hvor der var dømt juleferie og har siden pyntet juletræ, gået ture, været sammen med familie og venner, spist en masse lækkert mad, sovet middagslure, spillet spil, leget og bare rigtigt julehygget.

 

Børnene har siden vi kom hoppet rundt og kan næsten ikke rumme glæden og forventningerne til den store aften. ”Jeg GLÆDER mig!”, siger Lille K hele tiden og Esther jubler med. Julen er i sandhed en sød tid og så længe vi finder på hyggelige sysler eller familiehygger synes ventetiden ikke så lang. Det er jo det evige issue for de mindste på årets største dag – ”hvornår skal vi have gaver?”. I vores familie skiftes vi derfor til at lave aktiviteter med børnene og stå i køkkenet.

 

Vi bliver seks voksne og tre børn juleaften og skal holde jul med alt hvad der traditionelt hører med til juleaften i vores familie. Vi skal se Disneys juleshow, en tur i kirken, spise klassisk julemiddag (med både and og flæskesteg selvfølgelig!) og mon ikke vi også får besøg af julemanden. Vi skal danse om juletræ, synge julesalmer og pakke gaver op.

 

Vi vil slutte med at ønske jer en dejlig jul og håber i nyder dagen sammen med dem i har kær.

 

 

De varmeste julehilsner,

Josefine & Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *