Restaurant Skotterup

restaurant skotterup

Noget af det bedste ved at bo tæt på sin søster er muligheden for de spontane hverdagsaftaler, hvor vi beslutter os for at spise sammen på en helt almindelig hverdag. Virkeligt hyggeligt. Som regel laver vi mad af det vi nu engang har og hvad der oprindeligt stod på menuen, men i sidste uge besluttede vi dog at prøve Restaurant Skotterups mad-ud-af-huset. Hver tirsdag, onsdag, torsdag og søndag tilbyder restaurant Skotterup husmandskost der den pågældende aften stop på Gammeldags kylling med brun sovs og kartofler. Det var et skønt måltid der smagte helt fantastisk. En skøn måde at få take-away på uden at det behøver at være junk. Skotterup har fokus på det nordiske køkken og man fornemmer kærligheden til de gode råvarer.

Skotterup

Restaurant Skotterup ligger på Strandvejen lige ud til Snekkersten strand og har derfor en skøn udsigt hvis man har lyst til at nyde deres mad i deres fine restaurant. Store K og jeg har efterhånden været der et par gange og vi nød det lige meget hver gang. Lækker mad, skønne omgivelser og god betjening er for mig den perfekte opskrift på den bedste madoplevelse. Skotterup1

Ordne her er helt mine egne og ikke noget jeg bliver betalt for at skrive. Blot en varm anbefaling til restaurant Skotterup.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *