At rejse med baby

At rejse med børn

Som jeg allerede har skrevet skal vi snart til Mexico. Eller der er stadig over en måned til, men når man rejser med en baby kræver det lidt forberedelse. Jeg har altid elsket at rejse og har altid rejst meget med mine forældre da jeg var barn. Derfor føles det også helt naturligt at tage vores søn på 1 år med til Mexico. I sensommeren tog vi en afbudsrejse til Grækenland så han har allerede prøvet at flyve, hvilket gik ud over alt forventning. Selvfølgelig er turen til Playa del Carmen i Mexico meget længere, men heldigvis er vi også flere til at underholde.

Inden rejsen

Jeg har længe været i gang med forberedelser inden vores rejse, da en rejse som vores kræver en rejseklapvogn, pas, vacciner, underholdning og ikke mindst en ny garderobe til lille K.

På vores tur har vi en mellemlanding i Paris både på vej til Mexico og på vej hjem. Det har derfor været vigtigt at vi kunne have en klapvogn med under rejsen så han har mulighed for at sove. Jeg har fundet inspiration hos bastabum.dk der tidligere har anmeldt en rejseklapvogn, som nu er bestilt hjem.

Fordi lille K når at fylde 1 år skal han vaccineres for hepatitis A og B. Nogen kan måske mene at man ikke burde vaccinere sådan en lille en, eller at det er direkte farligt at tage så langt hjemmefra, mens andre mener, at det er helt okay. Men som lægen fortalte vil hepatitis B snart blive en del af de allerede eksisterende tilbud af vacciner til børn. Derudover har Mexico en rigtig god infrastruktur og hygiejne samt gode hospitaler hvis uheldet skulle være ude.

Lige nu handler min største bekymring om flyveturen. Er der nogen som har gode råd der er anvendelige for en der lige er fyldt et år?

 

/Line

 

 

 

2 thoughts on “At rejse med baby

 1. Til flyveturen skal der masser af underholdning med. Nu er vores børn lidt ældre og der er en iPad genial. Proppet med spil og en film eller to.
  Det er fedt at rejse med sine børn. Vi tog et par uger i Marrakech, Marokko.
  Lige nu falder sneen her i Aalborg. Så jeg er pænt misundelig på det der M-E-X-I-C-O
  God tur

  1. Det lyder ellers også dejligt med en tur til Marokko. Det sted må jeg have tilgode.
   Tak for råd til underholdning, sig gerne til hvis du har flere 🙂 Jeg er ved at samle sammen til flyveturen, da den jo er lidt lang.
   KH Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *