Quesadillas med feta, tun og tomat

Quesadillas med tun Quesadillas

Lækre quesadillas med tun, fetadressing, cheddar og friske tomater og basilikum fra haven. 

Quesedillas er en virkelig lækker Mexikansk ret, som vi er helt vilde med herhjemme. Qesadillas består af to tortilla eller majspandekager man klapper sammen med forskelligt fyld, som sagtens kan varierer alt efter hvad man lige har i køleskabet – et must er selvfølgelig bare en god cheddarost! Herefter skærer man den ud i slices, som var det en pizza og serverer med fx. hjemmelavet guacamole og salsa og lidt grønt salat. Denne udgave af quesadillas er med tun, cheddar, en hjemmerørt fetadressing, store røde tomater fra haven og lidt frisk basilikum – Og smagte virkelig godt. Tidligere har vi også delt denne lækre og børnevenlige opskrift på Quesadilla med skinke og ost, serveret med en skøn avocadosalat her på bloggen.

Hverdagen har for alvor indtruffet herhjemme, og både Jesper og jeg har haft travlt på jobbet i denne uge. Derfor har maden skulle være både nem og ligetil og ikke for tidskrævende, når man står kl. 17 med en træt og sulten lille mus om benet, og selv er godt brugt efter en lang dag på jobbet. Quesadillas kan laves på under 20 min. og passer sig derfor perfekt til en travl hverdag.

 

Opskrift på Quesadillas med feta, tun og tomat:

  • 2 tortilla
  • 1 god håndfuld friskrevet cheddar
  • 1 dåse tun
  • 2 spsk yoghurt natural
  • 2 spsk feta
  • 2 store tomater
  • lidt frisk basilikum

 

Varm en pande op til middelvarme og kom en tortilla på. Rør yoghurt og smuldret feta sammen i en skål og smør fetadressingen på din tortilla. Skær tomaterne i skiver og  fordel tun og tomater. Drys med friskrevet cheddar og kom lidt frisk basilikum på toppen. Læg den anden tortilla ovenpå. Vend din Quesadillas efter et par min. Når osten er smeltet og dine tortillas er sprøde og hænger sammen, tages den af panden og skæres i skiver.

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *