Quesadilla med spinat, avocado og kartofler.

Quesadilla – en nem og hurtig hverdagsfavorit.


Herhjemme elsker vi Quesadillas, som er en af de hverdagsretter der ofte går igen uge efter uge. Fyldet i din Quesadilla er nem at variere, og så er retten en god måde at bruge dine køleskabsrester på. En vigtig ingrediens, som man i følge mig dog ikke kan undvære (udover selvfølgelig to tortilla til hhv. Top og bund), er en god cheddar, som altså er et must! Herudover kan du nemt variere fyldet, alt efter hvad du lige har i køleskabet. Af fyld kan man fx bruge; Oksekød, kylling, tun, skinke, tomater, peberfrugt, spinat, avocado, krydderurter, løg, bønner, kartofler etc. Netop denne udgave af Quesadilla er en af mine favoritter – nemlig med spinat, avocado, kartoffel og cheddar.

 

Quesadilla med spinat, avocado og kartofler.
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
Antal personer: 2
Ingredienser
  • To tortilla
  • En god håndfuld friskrevet cheddar
  • ½ avocado
  • 3 kartofler
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g frisk spinat
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Skyl og tør spinaten og kom det på en varm pande i et par min. til spinaten falder sammen. Smag til med hvidløg, salt og peber.
  2. Skær kartofler og avocado i tynde skiver.
  3. Fordel spinat, kartofler og avocado på en tortilla, og drys med cheddar.
  4. Kom en tortilla på som låg, og steg din Qusadilla på en varm pande i lidt olie.
  5. Brug en tallerken til at vende din Quesadilla.
  6. Efter 2-3 min. På hver side er Quesadillas færdig og skæres i slices og serveres med fx quacemole og tomatsalsa.

 

/Josefine.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate this recipe: