Playacar – Mexico #Mexico 2

I Playa del Carmen boede vi i golfområdet kaldet Playacar, som er utroligt smukt og frodigt område. Det består af en meget velholdt grøn golfbane, flotte huse, kæmpe hoteller og lejlighedskomplekser. Playacar har de lækreste sandstrande med azurblåt hav og er et mere roligt område end resten af Playa del Carmen, hvilket passede rigtigt godt til vores lille familie.

IMG_9399

Der findes et utal af muligheder for overnatninger i Playa del Carmen – der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi boede i en stor lejlighed i et kompleks hvor hver lejlighed var ejet af forskellige nationaliteter. Her var et skønt poolområde og der var en rigtig hyggelig stemning, hvor folk passede rigtigt godt på hinanden og stedet. Har var både fastboende, turister og tomme lejligheder tilsalg.

IMG_9311

IMG_9309

I og med vi boede i en lejlighed havde vi mulighed for selv at lave mad og handle ind. Tror der er fem kæmpe store supermarkeder der har alt fra elektronik, babymos, kød, ost, frugt osv. Med lille K på et år fungerede det rigtigt godt at vi selv kunne tilberede hans mad. På den måde kunne vi servere mad for ham så det passede til hans rytme og samtidig være sikker på at maden blev tilberedt efter danske standarder så han undgik maveproblemer.

Hvis man er til lidt mere liv skal man vælge at bo inde selve Playa del Carmen lige omkring hovedgaden kaldet 5th avenue. Her er altid liv i gaden fra de mange turister og mexicanere der gerne vil sælge noget. Byen er utrolig farverig og emner af liv og glæde og her er rig mulighed for at gå på opdagelse. Stranden er dog knap så god som i Playacar, men lidt udenfor byen i den anden retning ligger Grand Coral Beach Club som også er en helt vidunderlig strand med en skøn betjening til rimelige penge. Her findes både liggestole og parasoller, pool, restaurant, hvor du kan få maden bragt til din stol og toiletter med pusleplads. Alle dejlige ting at have i nærheden når man rejser med mindre børn.

IMG_9701

IMG_9709

IMG_9705

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *