Planlægning af barnedåb

IMG_3088

 

– INDLÆGGET ER SPONSORERET –

Vi har brugt lang tid på at diskutere frem og tilbage, om hvorvidt vores børn skulle døbes eller ikke. Vi er nu nået til enighed, og sidst på sommeren skal vi holde dobbelt op på barnedåb for både Lille K og Baby A. Der er ingen tvivl om, at det mest har været mit ønske, og jeg glæder mig helt og aldeles vanvittigt.

Sådan en planlægning af barnedåb er dog ikke lige noget, vi har prøvet før, og vi har haft flere forskellige forslag og muligheder oppe at vende. Vi har blandt andet overvejet at holde det et sted, hvor vi ikke skal løfte en finger, men også tænkt på, at vi kunne vælge at lave alt selv, eller bestille det mad fra et catering firma.

 

Vi bliver omkring 40 + børn, så ret hurtigt gik vi egentlig væk fra ideen om, at lave alt maden selv. Vi kan ikke være i vores lille lejlighed, men har fundet et lokale og nogle rammer som kunne være super hyggelige – især hvis vejret er godt, derfor er mad fra et catering firma en oplagt mulighed.

Jeg blev gjort opmærksom på Jespers torvekøkken, som har mange års erfaring med at lave mad til forskellige anledninger og i forskellig afskygninger. Både K og jeg lægger vægt på god mad lavet fra bunden, og når de i Jespers Torvekøkken aldrig kunne finde på at servere færdigkøbte supper og saucer, frosne produkter eller kagecreme lavede på pulver, taler det lige ind i vores hjerter.  Jespers torvekøkken lægger tværtimod vægt på hjemmelavede fonder, frisk kød, fisk, grøntager, frugt osv. samt hjemmebagt brød og kager. Jeg synes, det er virkelig rart at vide, at det jeg spiser, er lavet fra bunden på gode og friske råvarer.

 

Først skal begge børn dyppes i kirken og efterfølgende har jeg et ønske om at servere en lækker brunch eller en let frokostanretning (vi kan ikke helt beslutte os) og fejre dåbsdagen med familien. Ved at vælge Jespers torvekøkken kan vi sætte vores helt eget præg på dåben, og kan pynte op som vi ønsker det med hvide duge og smukke og farverige sensommerblomster. Og hvis vejret er godt slår vi dørene op og serverer det hele udenfor.

 

/Line

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *