Planer om en skøn efterårsferie

efterår

HYGGELIGE OPLEVELSER OG SJOVE BØRNEVENLIGE AKTIVITETER MAN KAN LAVE I SIN EFTETÅRSFERIE HVIS MAN BEFINDER SIG I HELSINGØR.

 

Vi er så småt startet på vores efterårsferie som skal nydes her i Helsingør. Vi har en hel uge som vi skal bruge på at lave alle mulige dejlige og sjove ting her i vores egen by inden vi drager en uge i sommerhus. Vi forlænger altså ferien med en uge mere og det bliver helt skønt at komme ned i gear og nyde min lille familie.

 

I sommerhuset har vi planer om at lave snobrød over bål, forme uhyggelige græskarhoveder og komme lys i. At begive os ud på en skattejagt, spille spil, læse bøger, spise god mad og fejre min fødselsdag. Som i måske kan høre er det noget jeg glæder mig til!

Men først skal der holdes efterårsferie herhjemme og der er altså også nogle hyggelige og børnevenlige aktiviteter på programmet.

 

ØRESUNDSAKVARIET

Vi har blandt andet planer om en tur i Øresundsakvariet, som er et lille og overskueligt akvarium med fisk fra Øresund og et rigtigt fint klappebassin med søstjerner og alverdens krabber.

 

KRONBORG

Vi vil også tage til Renæssance Festival på Kronborg hvor man kan opleve riddere kæmpe med sværd og økser og hvor kanonerne affyres hver dag kl. 11 og 14.30. I dansesalen kan man lære at danse historiske renæssance-danse, der er kokkeskole over åben ild for børn og mange andre sjove aktiviteter og spændende ting at opleve. I kan læse mere om det lige her.

 

FLYNDERUPGÅRD

Vi tænker også at tage en tur til Flynderupgård som i hver efterårsferie byder på hyggelige aktiviteter som optagning af kartofler og presning af egne æbler til most på gammeldags facon og altså ikke i en juicer. Det skal da prøves.

 

TEATERFORESTILLING

Jeg overvejer også lidt om vi skal tage ind og se forestillingen ‘Villads fra Valby’ som opføres på Kulturværftet. Det er godt nok for børn fra 5 år, men jeg synes alligevel at Lille K er moden nok til at kunne forstå handlingen og sidde stille i den tid det tager.

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *