Planer for marts måned

marts billed

Den sidste måned har været en dejlig og travl måned. Det er som om at dagene bare ikke rækker i februar måned. Vi er som jeg tidligere har fortalt flyttet fra det lille byhus til en lidt mindre lejlighed og betaler nu kun halvdelen af den husleje vi havde før. Som studerende kan det virkelig mærkes i budgettet og vi har derfor været ude at forny et par småting til den nye lejlighed.

Jeg er desuden startet i praktik som jeg hver dag glæder mig over at stå op til. Der er nogle fantastiske søde mennesker tilknyttet kontoret og jeg synes allerede at have lært en hel masse nye ting. En ting er at sidde med hovedet i bøgerne og læse en mængde teori og noget andet er at være ’ude i den virkelige verden’, som jeg kalder det. Jeg får en hel del nye inputs, lærer mange nye ansigter at kende, får inspiration til specialet, bliver beriget med ny lærdom og fordyber mig i forskellige problemstillinger. Det er helt vildt spændende og jeg elsker det.

Det er selvfølgelig en lidt anden hverdag end den jeg har været vant til de sidste år, men jeg synes det er ret fantastisk at komme ud og prøve at bruge noget af alt det man har lært.

Marts måned skal nydes i lige så høj grad som den foregående måned – måske med lidt mindre store projekter, men til gengæld flere legaftaler med Lille K, date med kæresten og hygge med familie og venner.

 

Marts måned byder på:

  • Denne fotoudstilling af Richard Mosse på Lousiana, hvilket også stod på listen sidste måned, men nåede det desværre ikke.
  • En date med ham den dejlige, imens Lille K overnatter ved yndlings Farmor og Farfar
  • Et besøg af min søde veninde som er hjemme fra Sydkorea
  • Biograftur for at se Mænd og Høns
  • En ny bog, jeg er færdig med Den grænseløse og har nu tænkt mig at læse Kvinden de meldte savnet af Sara Blædel
  • Hyggelige påskedage med familien der blandt andet indebærer påskefrokost og æggetrilning
  • Bytur med bloggens anden ejer, min aller dejligste søster
  • En tur i skoven på en af de dage, hvor man kan mærke at foråret er på vej

 

/Line

1 thought on “Planer for marts måned

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *