Pastasalat med kylling, spidskål og fennikel

12483559_10153259716482321_1205002195_n

Vores madplan her i januar måned byder på en masse sunde retter ovenpå den tunge julemad i december. Blandt andet denne lækre pastasalat, med kylling, spidskål og fennikel rørt om med en skyrdressing. En dejlig nem og sund hverdagret.

 

Opskrift på pastasalat med kylling, spidskål og fennikel: (4 personer)

  • 200 g. fuldkornspasta
  • 250 g. Kyllingefilet
  • 1/2 spidskål
  • 1 fennikel
  • 1 håndfuld sukkerærter
  • 1 dl skyr
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk honning
  • salt og peber

Kog pastaen efter anvisning på pakken, hæld vandet fra og lad den afkøle.

Skær kyllingefileterne ud i mindre stykker, krydder med salt og peber og steg dem på panden i lidt olivenolie.

Skyl og snit spidskål, sukkerærter og fennikel i strimler. (Jeg brugte mandolinjern til fenniklen).

Rør skyr, honning, salt og peber sammen i en stor skål og tilsæt tilsidst den afkølede pasta, kylling samt de snittede grøntsager og rør forsigtigt sammen.

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *