Pandekagekage

Pedersen og Findus Pandekagekage til fødselsdagsfest.

Til Esthers fødselsdag lavede jeg en pandekagekage – og den var et kæmpe hit. Hun ELSKER pandekager – og i Pedersen og Findus har vi så ofte læst om pandekagekagen og blev enige om at sådan en skulle vi og gæsterne da smage til hendes fødselsdagsfest.

Det er bestemt ikke sidste gang vi skal smage pandekagekage herhjemme. En enkel og nem kage – som smager virkelig fantastisk, og ser rigtig flot og sommerlig ud. Denne pandekagekage er med hindbærskum og hindbærsyltetøj, men smagen kan variere, alt efter hvad man har lyst til eller lige har i køkkenet.

– Fx. med chokoladeskum, eller hvad med flødeskum og friske brombær som lige nu er i sæson?

Jeg brugte denne pandekageopskrift til min pandekagekage. Se opskriften på pandekagekage med hindbærskum og hindbærsyltetøj lige nedenfor.

 

Pandekagekage
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
8-10 gode store pandekager fra denne opskrift. Pandekagerne skal ikke være for tynde. 3 dl piskefløde 1 håndfuld friske hindbær 8 små spsk hindbærsyltetøj 1 spsk floramelis 1 vaniljestang hakket chokolade og friske bær til pynt.
Antal personer: 8
Ingredienser
  • 8-10 gode store pandekager
  • 3 dl piskefløde
  • 1 håndfuld friske hindbær
  • 8 små spsk hindbærsyltetøj
  • 1 spsk floramelis
  • 1 vaniljestang
  • hakket chokolade og friske bær til pynt.
Fremgangsmåde
  1. Pisk fløden til flødeskum
  2. Skrab kornene fra en vaniljestang og bland dem med lidt floremelis.
  3. Bland vaniljesukkeret i din flødeskum sammen med en håndfuld friske hindbær og vend forsigtigt flødeskummen sammen,
  4. Kom en pandekage på et fad. Smør med lidt hindbærsyltetøj og kom herefter et lag hindbærskum på. Fortsæt indtil du ikke har flere pandekager.
  5. Den øverste pandekage, skal der ikke fyld på, men pyntes i stedet med hakket chokolade og friske bær.

 

/Josefine

1 thought on “Pandekagekage

  1. Den ser rigtig fin ud den kage! Tillykke med Esther 🙂
    Er den mon svær at skære ud i lagkage-stykker?

    De bedste hilsner, Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate this recipe: