Pakkekalender til en 2-årig.

pakkekalender

kalendergaver

 

Igen i år har vi besluttet at Lille K skal have en lille pakke af nissen i julesokken, hver morgen – en tradition, der blev skabt sidste år. Jeg synes det er sådan en dejlig og hyggelig juletradition. Jeg kan huske at min søster og jeg selv fik kalendergaver, inden vi gik over til adventsgaver, da vi blev lidt større. Problemet med en pakkekalender kan dog være, at man ender med at købe 24 gaver, som mildest talt ikke er så meget værd, og som derfor smides ud inden december er omme. Vi har prioriteret både små og større ting, men overordnet er det gaver som vi mener har været værd at kaste penge efter. Hellere bruge lidt ekstra penge på en god pakkekalender end noget, der efter 5 minutter ikke er noget værd. Derfor har vi valgt, at der også er nogle lidt større gaver til en lidt højere pris – simpelthen fordi det skal være noget han kan bruge på sigt.

 

Jeg hører til de personer, som handler ind efter princippet ’lidt-men-godt’. Det er lige meget om det handler om madvarer, tøj eller ting til hjemmet. Jeg foretrækker oftest kvalitet fremfor kvantitet. Hertil kommer at vi bor på et par-og-70 kvm. og derfor ikke har alverdens plads. Netop af den grund er det vigtigt for mig og mit ordensgen, at vores lejlighed ikke bliver alt for overfyldt med dimser og dutter, som ikke kan have en fast plads.

 

I år er Lille K’s pakkekalender fyldt med gode sager lige fra modellervoks, perler + perleplade, en ny badeand, Schleich-dyr, modellervoks og en holder til alle hans Pixibøger. En af dagene får han desuden en lidt større gave fordi han skal stoppe med at bruge sut. Jeg må ærligt indrømme at jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå, da han er meget glad sine sutter. Planen er at sende sutterne af sted til julemanden som leverer et løbehjul i belønning.

 

Alle 24 pakker er pakket og klar. I Søstrene Grene havde de nogle søde små gaveposer med dertilhørende 24 klistermærker som de små gaver kunne være i. Resten blev pakket ind i papir og gavebånd. De små gaveposer sparede mig dog en masse tid da alle gaverne skulle pakkes ind. Nu venter vi bare på december måned.

 

 

/Line

2 thoughts on “Pakkekalender til en 2-årig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *