Påsken 2016

Påsken i år blev en smule anderledes end vi først havde forventet. Vi havde håbet på en tur til Skagen, men et speciale der endnu ikke var helt færdigt og et bækken som ville være meget ked af at blive placeret i en bil i små 7 timer, gjorde at vi valgte at blive hjemme i Helsingør. I stedet har vi nydt vores lille trekløver og vi har haft sådan nogle hyggelige dage. Dagene fløj af sted og vi havde en masse små projekter og dejlige oplevelser i løbet af ugen. Blandt andet en tur i svømmehallen og biografen, besøgt Fulgbjerggaard, været til familiepåskefrokost og haft en overnatning på Comwell – bare K og jeg. Virkelig skønt og tiltrængt! Påsken har derfor været helt igennem skøn selvom vi måtte ændre lidt i planerne og jeg er klar til sidste etape med specialet, inden jeg afslutter det helt i næste uge.

 

såning

Vi har forspiret tomater, krydderurter og blomster så vinduskarmene inde i stuen nu er fyldte.

 

pizza

Lavet hjemmebagt pizza med tomatsovs, chorizo, kartoffel og friske tomater og basillikum. Her findes grundopskrift på pizzadej og tomatsovs.

 

gris

Besøgt fuglebjerggaard, hvor vi spiste en lækker brunch, så på gårdens dyr og købte frø og krydderurter.

 

påsken

Nydt at foråret er kommet.

 

påskefrokost

Været til påskefrokost, hvor der blev serveret stenbiderrogn til forret, mmmh det var godt.

 

påske

Deltaget i årest æggetrilning, hvor Lille K scorede to chokolade påskeharer.

 

kage

Afsluttede påsken med en kærestetur til Comwell Borupgaard, hvor vi startede med et lækkert stykke kage og god kop kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *