På tur til Flynderupgård i efterårsferien.

GLIMT FRA EN DEJLIG TUR TIL FLYNDERUPGÅRD.

flyderupgård efterårsferie

Der har været lidt stille her på bloggen de sidste par dage. Det skyldes både sygdom, og nogle tekniske formaliteter, som vi fortsat arbejder på at fixe, da det desværre driller lidt. Alligevel blev det her til et lille indlæg fra en skøn dag i efterårsferien.

Det har været en helt fantastisk lille ferie. Godt nok har Jesper jo desværre måtte arbejde, men Esther og jeg har virkelig hygget os. Med masser af langsomme morgener i nattøj, venindebesøg, cafetur med smoothie og kage, små kreative projekter – og leg med modellervoks, perler og glimmer, sammen i køkkenet om at bage boller og kage samt hyggelige små udflugter, som en tur til blåvand mini zoo og ikke mindst Flynderupgård, som var tilfældet i torsdags.

I torsdags var vejret helt fantastisk med den smukkeste efterårssol, og vi tog afsted på en søster (og fætter-kusine) hyggetur til Flynderupgård. Vi havde en virkelig hyggelig dag, hvor vi bl.a. var ude og køre med traktor, samlede kartofler i marken (som senere blev lavet til en skøn kartoffelsuppe herhjemme) og bagte pandekager over bål. Nedenfor deler jeg lidt glimt fra dagen.

 

img_1490

kartofler

img_1535

img_1542

img_1549

img_1484

 

 

 

 

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *