På det seneste


Har jeg slugt alle tre sæsoner af SKAM og er blevet totalt grebet af den serie. Alle sæsoner kan lige nu ses på DR’s hjemmeside og de får altså en stor anbefaling herfra

Har jeg været ude at løbe 3 gange i ugen og jeg glæder mig allerede til i eftermiddag kl. 17, hvor jeg igen står klar forenden af Gl. Hellebækvej. Kom endelig og vær med i min løbeklub for nybegyndere.

Har jeg bagt fastelavnsboller 3 gange efter de her to opskrifter; fastelavnsboller med flødeskum og gammeldags fastelavnsboller med creme.

Har jeg sidste barselsdag i dag. Fra i morgen er jeg hjemmegående.

Har jeg kigget på helt igennem smukke brudekjoler og falder kun for dem der er alt for dyre eller som kun kan købes i Paris.

Har jeg i forhold til det der bryllup ikke haft heeelt styr på datoen for hvornår vi skal giftes, hvilket forståeligt nok har givet lidt minforståelser i familien. Nu er der styr på det. Håber jeg!

Er jeg faldet over bloggen majmy.dk og har læst alle hendes indlæg. En inspirerende kvinde med spændende tanker omkring livet. Her kan man blandt andet læse om livet på Ærø, parforhold, møde spændende mennesker som har en historie og meget mere.

Har jeg virkelig haft lyst til at farve mit hår. Der skal ligesom ske noget nyt!

Har vi spist morgenmad på sengen et par gange og det har været vildt hyggeligt på den der lidt kaotiske måde. Der er i hvert fald blevet skiftet sengetøj efterfølgende. #lifewithkids

Har jeg tænkt over hvor glad jeg er for, hvordan vores liv lige nu fungerer. Hvor vi alle sammen har det godt og trives med hverdagen som bliver brudt op af fridage med tid til leg, nærvær og hyggelig samvær.

 

/Line

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *