Oreo cheesecake


Oreo cheesecake dessert til din fredag aften?

En nem dessert til x-Factor i aften? Prøv denne mega lækre Oreo cheesecake, som er virkelig nem og hurtig at bikse sammen, og smager intet mindre end himmelsk!

Jeg har efterhånden lavet den et par gange nu, og hver gang med lige stor succes. Den skal ikke bages, og er også uden husblas, hvorfor den er virkelig simpel at gå til. Jeg har set opskriften på Oreo cheesecake flere steder, men justeret denne, så den efter min smag sidder lige i øjet. Bunden må ikke være for tynd, og cremen skal ikke bare være ren flødeskum. Derfor er der skruet op for både Oreos og Philadelphia. Prøv den – den er virkelig lækker!

 

 

Oreo cheesecake
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
Ingredienser
  • 28 Oreos (plus 6-8 stykker til pynt ovenpå).
  • 6 spsk smeltet smør
  • 400 g Philadelphia
  • 4 store spsk floramelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 dl fløde
Fremgangsmåde
  1. Kom 24 Oreos i en frysepose og bank den med noget tungt, så kiksene knuses.
  2. Smelt smør og bland de knuste kiks og det smeltede smør i en skål.
  3. Kom kikseblandingen i en springform og mas det godt ned i bunden. Jeg plejer at ligge lidt bagepapir ovenpå kiksemassen og trykke ovenpå med noget fladt, så jeg får kiksebunden trykket godt ned.
  4. Bland herefter Philadelphia, floramelis og vaniljesukker i en skål.
  5. Pisk flødeskummen luftig og vend den søde Philadelphiacreme i flødeskummen.
  6. Vend til sidst 4 knuste Oreos i ostecremen og fordel cremen ovenpå kiksebunden.
  7. Stil din Oreo cheesecake på køl i minimum 2 timer, pynt med lidt Oreos på toppen og server den kold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate this recipe: